Even voorstellen; een deel van ons team...

het team

Als het vliegbaar is dan kom je meestal wel een van de volgende mensen tegen op ons veld...

André, Instructeur, Lierman, Tandempiloot

Andre Bizot

André vliegt sinds 1992 en heeft van schermvliegen zijn vak gemaakt. Hij heeft de vliegschool in 1997 opgericht en is full time in de weer voor de schermvliegsport. Naast instructeur is hij bestuurslid van de KNVvL afdeling schermvliegen geweest en vertegenwoordigt hij Nederland in diverse internationale commissies die zich met schermvliegen bezig houden.
Met zijn karakteristieke leren hoed boven een gezicht dat getekend is door jarenlang buitenwerk op ons lierterrein en de bergen is hij voor velen een bekend gezicht. Er zijn in Nederland weinig mensen die kunnen tippen aan zijn kennis en ervaring met schermvliegen.

Marc & Marga, Tandempiloten

Tandempiloten Marc en Marga

Sinds 1993 fanatiek aan het vliegen, na vijftien jaar alpine klimervaring.
Ze gingen tandem vliegen om hun kinderen mee te kunnen nemen in de lucht en beleefden vele uren als familie in de lucht. Marga's hart ligt bij cross country vliegen en ze probeert altijd het verst komen. Marc geniet ervan om te spelen met zijn scherm en kan uren bezig zijn om een helling helemaal uit te nutten.

Marc zet regelmatig filmpjes op YouTube, kanaal ProAirMarc.

Onze stelregels...

para waiting

Het doel van Pro Air Paragliding is om mensen zo goed, zo snel en zo veilig als mogelijk te leren schermvliegen.

We vliegen alleen als we weten dat het een leuke vlucht gaat worden.

Het team heeft veel ervaring met het geven van binnen- en buitenlandse schermvliegopleidingen, ProAir Paragliding bestaat sind 1997.
Het team van Pro Air Paragliding verzorgt buiten opleidingen ook veiligheidstrainingen en reizen voor gebrevetteerde piloten.
Wij beschikken over alle door de KNVvL (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart) vereiste instructie- en scholingspapieren en geven officieel erkende brevetten uit. Pro Air Paragliding biedt een schat aan mogelijkheden voor liefhebbers van schermvliegen.